Advertisement

Ronaldo Avrupa Şampiyonası : Ronaldo Portekiz'i ipten aldı - Son Dakika Haberleri / Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza attı.

Ronaldo Avrupa Şampiyonası : Ronaldo Portekiz'i ipten aldı - Son Dakika Haberleri / Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza attı.. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol. Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı. Cristiano ronaldo, avrupa'nın en golcü oyuncusu unvanını, bu sezon lionel messi'den devraldı. Michel platini cristiano ronaldo (9'ar).

Bu maddede, avrupa futbol şampiyonası ve elemelerinin istatistikleri ve rekorları yer almaktadır. Avrupa futbol şampiyonası'nda (euro 2016) turnuva tarihine adını yazdırdı. Euro 2012'de de 3 golü bulunan ronaldo, ikinci kez bir avrupa şampiyonası'nda 3 gole ulaştı. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame.

Avrupa'da yılın futbolcusu Cristiano Ronaldo
Avrupa'da yılın futbolcusu Cristiano Ronaldo from www.cumhuriyet.com.tr
En fazla beğeniye sahip olan oyuncular şöyle: Bu maddede, avrupa futbol şampiyonası ve elemelerinin istatistikleri ve rekorları yer almaktadır. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleri'yle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve dört avrupa şampiyonası'nda da gol. Avrupa bayanlar cev challenge kupası. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. Euro 2012'de de 3 golü bulunan ronaldo, ikinci kez bir avrupa şampiyonası'nda 3 gole ulaştı. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygularşarkı hall of fame. Aynı zamanda euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17.

Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı.

Avrupa bayanlar cev challenge kupası. Euro 2016'da ilk golünü atan ronaldo, 4 avrupa futbol şampiyonası'nda gol atabilen ilk futbolcu oldu. Aynı zamanda euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17. Ronaldo, aynı zamanda avrupa futbol şampiyonası finallerinde 7 farklı maçta gol atarak rekor kırdı. Cristiano ronaldo, avrupa'nın en golcü oyuncusu unvanını, bu sezon lionel messi'den devraldı. 3, almanya (1972, 1980, 1996), i̇spanya (1964, 2008, 2012). 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Avrupa futbol şampiyonası'nda (euro 2016) turnuva tarihine adını yazdırdı. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleri'yle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve dört avrupa şampiyonası'nda da gol. Avrupa şampiyonası'nda futbolseverlerin beklemediği şekilde başladı. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygularşarkı hall of fame. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Uefa avrupa şampiyonası başlarken sosyal medyada taraftarlar, turnuvanın yıldız isimleriyle iletişim kurdu.

Bu başarı istatistiği bu kulüpten: Orijinal adı avrupa uluslar kupası adıyla kurulmuş olup, 1968 yılında şu anki ismini almıştır. Avrupa futbol şampiyonası, 1960'tan beri uefa tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır. Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı. 2 avrupa şampiyonası'nda gol kralı olma rekoru.

Avrupa Şampiyonası tarihinin en iyi 11'i | NTV
Avrupa Şampiyonası tarihinin en iyi 11'i | NTV from cdn1.ntv.com.tr
2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygularşarkı hall of fame. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol. Bu maddede, avrupa futbol şampiyonası ve elemelerinin istatistikleri ve rekorları yer almaktadır. Avrupa şampiyonası'nda futbolseverlerin beklemediği şekilde başladı. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. .karşı kaydeden ronaldo, avrupa şampiyonaları'nda şu ana kadar 8 gole imzasını attı. Euro 2012'de de 3 golü bulunan ronaldo, ikinci kez bir avrupa şampiyonası'nda 3 gole ulaştı.

Ronaldo, avrupa şampiyonası'nda mücadele ederken messi de arjantin formasıyla copa america da ter döküyor.

2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. 3, almanya (1972, 1980, 1996), i̇spanya (1964, 2008, 2012). Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol. Aynı zamanda euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygularşarkı hall of fame. Avrupa bayanlar cev challenge kupası. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7. Bu gol, bir muhabir tarafından ronaldo'ya sorulunca olanlar oldu. Bu maddede, avrupa futbol şampiyonası ve elemelerinin istatistikleri ve rekorları yer almaktadır. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol. Cristino ronaldo'nun kazandığı bireysel ödüller. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 6.

Cristiano ronaldo öyle bir gol atti ki̇, sevgilisi gözyaşlarını tutamadı. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 6. .karşı kaydeden ronaldo, avrupa şampiyonaları'nda şu ana kadar 8 gole imzasını attı. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 7.

Avrupa şampiyonu Portekiz - Son dakika 2016 Avrupa Futbol ...
Avrupa şampiyonu Portekiz - Son dakika 2016 Avrupa Futbol ... from iftm.tmgrup.com.tr
2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Real madrid'den juventus'a transfer olan cristiano ronaldo hakkında bilmeniz gereken tüm veriler burada. Avrupa futbol şampiyonası , 1960'tan beri uefa tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır. Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza. @mert akin takim cok hırslandi ronaldo sakatlaninca. 2016 avrupa şampiyonası finalinde ronaldo'nun yaşadığı duygular şarkı hall of fame. Orijinal adı avrupa uluslar kupası adıyla kurulmuş olup, 1968 yılında şu anki ismini almıştır. Portekiz milli takımı ile 2016 avrupa futbol şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan ronaldo, bu sezon 6.

Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol.

Ronaldo, avrupa şampiyonası'nda mücadele ederken messi de arjantin formasıyla copa america da ter döküyor. Cristino ronaldo'nun kazandığı bireysel ödüller. Maçına çıkan ronaldo, avrupa şampiyonası tarihinde en çok forma giyen oyuncu olarak da bir başka rekora imza attı. Orijinal adı avrupa uluslar kupası adıyla kurulmuş olup, 1968 yılında şu anki ismini almıştır. Euro 2012'de de 3 golü bulunan ronaldo, ikinci kez bir avrupa şampiyonası'nda 3 gole ulaştı. Avrupa futbol şampiyonası , 1960'tan beri uefa tarafından 4 yılda bir düzenlenen futbol turnuvasıdır. Portekizli yıldız böylece avrupa şampiyonası elemeleri ve finallerinde toplam gol sayısını 23'e çıkardı. Mücadelenin kalan bölümünü yedek kulübesinden takip eden ronaldo, uzatma bölümünde büyük heyecan yaşadı. Avrupa futbol şampiyonası'nda (euro 2016) turnuva tarihine adını yazdırdı. Bu maddede, avrupa futbol şampiyonası ve elemelerinin istatistikleri ve rekorları yer almaktadır. Aynı zamanda euro 2016'da macaristan karşısında şampiyona kariyerindeki 17. Portekiz'in dünyaca ünlü futbolcusu ve takım kaptanı cristiano ronaldo, fransa'yı yenerek euro 2016'da avrupa şampiyonu oldukları final maçında farklı duyguları bir arada yaşadı. Avrupa şampiyonası arenasına ilk kez euro 2004 finalleriyle ayak basan ronaldo, o günden itibaren tüm avrupa şampiyonaları'nda gol atmayı başardı ve 4 avrupa şampiyonası'nda da gol.

Bu başarı istatistiği bu kulüpten: avrupa şampiyonası. Michel platini cristiano ronaldo (9'ar).

Posting Komentar

0 Komentar